Innledning
Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Kw-c.no og medfølgende tjenester eies og driftes av KWC AS Org nr 990 940 789, Munkedamsveien 45 C, 0250 Oslo.

Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er all informasjon (opplysninger og vurderinger) som direkte eller indirekte kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er KWC som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med gjeldende regelverk. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Hvordan vi innhenter opplysninger
For at vårt nettsted skal være mest mulig brukervennlig ser vi på brukeratferden til de som besøker vårt nettsted. For å analysere denne atferden bruker vi Google Analytics.

Google Analytics benytter seg av informasjonskapsler eller cookies som lagres i brukerens nettleser. Disse registrerer brukerens bevegelser på nettsiden. Dette kan f.eks være: lengde på besøket, antall undersider besøkt, hvor brukerne kommer fra og hva slags enhet eller nettleser som benyttes. Vi har konfigurert Google Analytics slik at vi ikke lagrer brukeres IP-adresse. Ingen av informasjonskapslene er konfigurert slik at vi kan knytte noen informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Via kontaktskjemaet på nettsiden samler vi inn data som navn, e-postadresse og hva forespørselen gjelder. Dette er frivillig å fylle ut. Formålet med dette er å ta kontakt ved interesse for våre tjenester. Ved å benytte kontaktskjema på KWC sin nettside samtykker du i at vi lagrer dine data og at vi kan sende deg digital kommunikasjon. Du kan trekke tilbake samtykke når du selv måtte ønske.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon som er innsendt via vårt kontaktskjema på kw-c.no vil distribueres på e-post. Informasjonen vil enten bli lagret i e-postmappe eller vårt CRM-system. Personopplysninger knyttet til potensielle kunder slettes et år etter de ble mottatt, så fremt det ikke etableres et kundeforhold eller samtykke til fortsatt lagring foreligger.

Deling av opplysninger
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskap, med unntak av til samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene.

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd.

Administrering av personopplysninger
Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Hvis du oppdager feil eller har spørsmål vedrørende personopplysningene vi har om deg, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss på kontakt@kw-c.no.

Endringer av personvernerklæringen
Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om KWC`s personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på kontakt@kw-c.no.